משלוחים מהירים במיוחד!

שדרת צלעות טלה


מצרכים:


- שדרת צלעות של צחי הקצב במשקל לפי בחירתכם

- מלח
- פלפל שחור

- שמן זית

- שום כתוש


אופן ההכנה:

  1. נערבב את כל המרכיבים בקערה על מנת ליצור עיסה אחידה
  2. להוסיף מעט מים (מומלץ להוסיף גם פיסטוק מגורד) ולאחר מכן לעשות מסא'ז לצלעות ולהחדיר את התערובת
  3. נניח את הצלעות שעתיים במקרר
  4. לאחר שעתיים בקירור, נעביר לתנור בחום של 180 מעלות.

    לבדוק כל הזמן אם הצלעות התרככו 


בתיאבון!

שדרת צלעות טלה צחי הקצב
logo בניית אתרים