לחמא פי אל מלא (בשר עם ירקות מבושלים)
מצרכים:
- 1 ק"ג צלי כתף של צחי הקצב חתוך קוביות
- שני גזרים
- שני קישואים
- חציל אחד
- גמבה אחד
- שלוש בצלים שש שיני שום
- שתי קופסאות רסק קטנות
- מלח פלפל שחור
- 2 כפות פפריקה חריפה ומתוקה
- סילאן
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הבשר ומעבירים למסננת.
- לתוך סיר הבישול, חותכים את הבצל לקוביות ואת השום גס, מטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הירקות, תבלינים,שתי כפות סילאן ומערבבים.
- מוסיפים את הבשר המסונן, ומכסים במים.
- נבשל את הבשר כ-3 שעות על אש בינונית-נמוכה נוסיף או נוריד מים במידת הצורך (מומלץ לתת עוד מכת חום בתנור בסוף הבישול).
בתיאבון!