משלוחים מהירים במיוחד!

בריסקט (חזה בקר)

מצרכים:


- 1 ק"ג בשר חזה בקר טרי של צחי הקצב

- פלפל לבן

- מלח

- 2 ראשי שום

- 2 גזרים

- 2 בצלים בטטה

- 3 תפו”א שלמים מקולפים

- סילאן

- שמן


אופן הכנה:


  1. נערבב בקערה כף סילאן, כף פלפל לבן ,מלח לפי הטעם.
  2. ניצור חריצים קטנים בבשר ונעשה לו מסאז עם התערובת.
  3. נסדר בסיר את הבצל פרוס, בטטות פרוסות, שמן, סילאן ומים.
  4. נשים את הבשר בסיר ונכניס לתנור לחום של 180 מעלות לשעתיים. נבדוק כל הזמן שהבשר התרכך 


בתאבון!

חזה בקר בריסקט צחי הקצב
logo בניית אתרים