בריסקט (חזה בקר)
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר חזה בקר טרי של צחי הקצב
- פלפל לבן
- מלח
- 2 ראשי שום
- 2 גזרים
- 2 בצלים בטטה
- 3 תפו”א שלמים מקולפים
- סילאן
- שמן
אופן הכנה:
- נערבב בקערה כף סילאן, כף פלפל לבן ,מלח לפי הטעם.
- ניצור חריצים קטנים בבשר ונעשה לו מסאז עם התערובת.
- נסדר בסיר את הבצל פרוס, בטטות פרוסות, שמן, סילאן ומים.
- נשים את הבשר בסיר ונכניס לתנור לחום של 180 מעלות לשעתיים. נבדוק כל הזמן שהבשר התרכך
בתאבון!